31-03-10

Opstand en Het pad van liefde.

Zijn wij in staat
om door dat open graf
heen te zien?
Voorbij te kijken
aan het lijden
van Jezus,
en ons zelf
centraal te stellen?

Een andere houding
is er nodig,
van omzien naar elkaar.
Naar echte eenheid streven
willen wij louter Licht
en Liefde prediken?

In het woord opstanding
zit opstaan,
en aan het werk gaan.
Verloochen je afkomst
niet langer,
wordt zwanger van Licht
en nieuw leven,
je hebt zoveel te geven!

Het Pad van Liefde:

Het Verstand / Ego Uitschakelen en het Hart weer Horen

Om toe te laten dat onze ware essentie en echte natuur als wezen van liefde en creativiteit tevoorschijn komt, moeten jullie datgene loslaten wat deze verwerkelijking tegenwerkt. Dat deel van jullie dat in angst, schaarste, gebrek, verlating, afwijzing en pijn gelooft.

Dit deel van jullie is het rationeel verstand en het met haar verbonden persoonlijkheidscomplex, het ego. Jullie rationele geest moet bezig blijven en zal de angstverhalen van alle andere geesten rondom jullie, op TV, de Radio en in de Krant voor je blijven herhalen. Tot je het uitschakelt – en begint te luisteren naar de uitzending van je HART. Jullie hart zal je gevoelens van liefde, vrede, sereniteit, compassie en aanvaarding sturen. Nu is het tijd om jullie af te stemmen op onze boodschap. Zeg tegen je verstand dat het werd ontworpen om je te helpen bij je ontvouwing op aarde, niet om te domineren. Jullie geest is een angstig kind – jullie hart is een wijze en liefdevolle ouder. Jullie hart spreekt de waarheid van de ziel. Volg liever de stem van je ziel/hart dat met Spirit spreekt en in liefde wordt geleid.

De eeuwige strijd tussen het verstand ( ego ) en liefde.

Hoe snel liefde zich opnieuw vergist, in ambitie.

Alleen door liefde gedragen verhalen, raken het hart.

Ambitie is ego, hart is eenieder.

Wanneer jullie je hartstem weer “inschakelen” kan het zijn dat jullie veel pijnlijke ervaringen die jullie sinds jaren onderdrukt hebben, onder ogen moeten zien. Velen onder jullie kunnen slepende DEPRESSIES en VERDRIET voelen terwijl je worstelt om te begrijpen waarom je je zo voelt. Dit zijn echte gevoelens dus wijs ze niet af of veroordeel jezelf niet. Begrijp liever dat je ziel je vraagt deze heel oude gevoelens, verbonden met onechtheid, te erkennen – en te zuiveren.

Het proces van zuivering gebeurt door VERGEVING en het naar buiten treden van KWETSBAARHEID en TEDERHEID in je leven toe te staan. Vergeving zal gebeuren wanneer jullie naar buiten treden in COMPASSIE, want jullie zullen begrijpen dat ons allen geleerd werd het hart uit te schakelen en het verstand te volgen als een techniek om te overleven. Degenen die ons dit leerden dachten dat ze hun best deden om ons te helpen “echt” en “rationeel” te zijn. Dus hoeven wij niet vast te houden aan boosheid of wrevel uit het verleden wanneer wij naar deze nieuwe en krachtige plaats van VRIJHEID bewegen om te zijn wie we echt zijn.

14:20 Gepost door enscho in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooie neerslag van vele zoektochten Een paar uur eerder dan dit moment, herbegonnen met je te bezoeken. Kom hier te weinig eigenlijk, misschien ook omdat ik veel dezelfde dingen van in mij herken. Velen zijn één of delen zones eenheid.OC

Gepost door: co | 31-03-10

De commentaren zijn gesloten.